Storing? Bel direct 0341-431626

Wij zijn opzoek naar: 

 

Ervaren Tegelzetter:

De renovatie of vernieuwing van een badkamer is voor veel mensen een weloverwogen besluit. Als tegelzetter zorg jij er mede voor dat klanten de badkamer van hun dromen krijgen, dat doe je door fantastisch werk op te leveren en je bent goed in de communicatie met de klant. De realisatie van badkamers en toiletruimtes in de regio Gelderland: daar richt jij je op. Heb jij zin om de sanitaire projecten samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Allround monteur:

Installatietechniek is voor veel mensen iets ongrijpbaars. Als allround monteur zorg jij er mede voor dat klanten de oplossing krijgen die het probleem op dat moment vraagt, dat doe je door fantastisch werk op te leveren en je bent goed in communicatie en afstemming met de klant. Heb jij zin om de sanitaire projecten samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Hulp monteur:

Zet je eerste stappen in de elektrotechniek bij van den Os, veel ervaring is niet nodig. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer jij het vak op de werkvloer in uitdagende projecten. Daarnaast krijg je de kans om op onze kosten de benodigde opleiding(en) te volgen. Binnen no time kun jij zelf op pad als monteur en word je verantwoordelijk voor eigen projecten.   Kom je bij ons werken? Stuur jouw CV via onderstaande formulier: