Storing? Bel direct 0341-431626

Verduurzamen

Het verduurzamen van je woning, waar zou je moeten beginnen? Het is een vraag die we veel te horen krijgen. Het begint vaak met de hoge maandelijkse kosten of zelf jouw steentje bijdragen aan het milieu. Zelfs als je al in een duurzamen woning woont kan het lonen nog een stap te maken. Een energiezuiniger huis hoeft niet perse veel te kosten. Met enkele simpele aanpassingen kun je al een daling in jouw energierekening zien. Tevens stoot je dan ook nog eens minder uit. Plan een adviesgesprek en wij komen bij jouw langs om te kijken welke oplossingen het beste passen bij jou en je huis.

  1. Home
  2. |
  3. Verduurzamen

 

Onze mogelijkheden voor verduurzamen 

 

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een warmtepomp die samenwerkt met jouw CV-ketel. Hierdoor verbruik je minder aardgas maar wel meer stroom. Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht of ventilatielucht waarmee de warmtepomp jouw huis kan verwarmen.

Full electric warmtepomp

Bij een all-electric oplossing heb je geen cv-ketel of gasaansluiting meer nodig. De warmtepomp zorgt zelfstandig voor het verwarmen van de woning én voor warm water. Daarvoor gebruikt de warmtepomp duurzame energie uit de buitenlucht of uit de bodem en elektrische stroom.

PV-Panelen

Met een zonnepaneel wek je zelf stroom op, dat weet iedereen. Alleen is de stroom die je opwekt met het panel niet zomaar te gebruiken. Hiervoor heb je een omvormer nodig. Wij spreken dan ook liever ever PV-systemen. Wij leveren alles om die opgewekte stroom ook te gebruiken in jouw.

Zonnecollectoren

Met zonnecollectoren wordt zonlicht omgezet in energie voor verwarming. Bij zonnecollectoren hoort een zonneboiler want collectoren zijn niet hetzelfde als  zonnepanelen. Zonnepanelen werken namelijk anders; panelen zetten zonlicht om in stroom terwijl zonnecollectoren via de zonneboiler de warmte van de zon om in warm water.

Subsidies

Voor het verduurzamen van jouw woning kunnen subsidies beschikbaar zijn gesteld door de overheid. Samen met jou kijken we of je hiervoor in aanmerking komt en als je dat prettig vind lopen we samen door de aanvraag heen.

Adviesgesprek of offerte?

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Als je de exacte wensen nog niet goed kunt omschrijven, dan is dat geen enkel probleem. Graag maken we een afspraak om jouw wensen in kaart te brengen, voordat we een offerte voor je opstellen.