Storing? Bel direct 0341-431626

Onze afbouw diensten

De afbouw is het onderdeel dat zeker bij verbouwingen het meest in het oog springt. Tijdens de afbouwfase wordt het pand afgewerkt en kan onder andere het tegelwerk, schilderwerk en stucwerk worden aangebracht. Onze vakmensen beschikken over de beste gereedschappen om samen met jou het project tot een succesvol einde te brengen. Of nou gaat om stuk-, schilder-, tegelwerk, wij zorgen voor een perfect resultaat.

Bekijk hieronder ons zeer brede pakket aan diensten.

  1. Home
  2. |
  3. Afbouw

 

Onze afbouw diensten 

 

Keuken

Heb je net een nieuwe keuken uitgezocht en zoek je een specialist die je keuken kan plaatsen? Wij kunnen je keuken installeren maar ook alle zaken rondom het afbouwen van je keuken verzorgen. Wij doen tegelwerk en afbouwwerkzaamheden om er echt een droomkeuken van te maken.

Tegelwerk vloeren & wanden

Op zoek naar tegelwerk voor uw keuken, badkamer of woonkamer? Wij werken met de nieuwste technieken en trends om zo de perfecte eigen sfeer voor u te creëren. Onze tegelzetters hebben ook jarenlange ervaring met het leggen van keramisch parket (houtlook tegels).  

Timmerwerk

Timmerman gezocht? Wil je een houten trap, een maatwerk inloopkast, of een tuinhuis met veranda, dan helpen onze gespecialiseerde timmerlieden met al je wensen. Neem met ons contact op, wij verzorgen het timmerwerk tot in de puntjes.

Stucwerk

Goed stucwerk is belangrijk voor de uitstraling van een pand. Laat het stucen van uw wand, plafond of muur daarom altijd aan een professional over. Onze stukadoors kunnen verschillende soorten stucwerk aanbrengen. Welke variant past het beste bij jouw project? Wij adviseren je graag.

Schilderwerk

Alle wanden en plafonds strak wit? Of moderne zwarte kozijnen? Of kies je juist voor kleur? Ook voor iedere schilderklus hebben we de juiste vakmensen in dienst. Voor al het schilderwerk binnen en buiten. 

Uitbouw & Opbouw plaatsen

Wordt jouw woning te klein en heb je meer ruimte nodig? Dan kun je dit op verschillende manieren aanpakken. Je kunt de hoogte in gaan en een dakkapel of een dakverhoging laten bouwen, maar kun je ook uitbreiden in de lengte of breedte. Een aanbouw plaatsen of serre neerzetten. Wij denken graag met je mee en geven advies waar nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Adviesgesprek of offerte?

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Als je de exacte wensen nog niet goed kunt omschrijven, dan is dat geen enkel probleem. Graag maken we een afspraak om jouw wensen in kaart te brengen, voordat we een offerte voor je opstellen.