Storing? Bel direct 0341-431626

Werkwijze bij verbouwing

Het moet een feest zijn om je huis of bedrijfsruimte te verbouwen. Voor iedere klus van groot tot klein. Daarom begeleiden we je persoonlijk tijdens het gehele bouwtraject en ontzorgen we jou als klant volledig. We vragen per bouwfase naar de tevredenheid. Door onze heldere planning en korte lijnen kunnen we samen bouwen aan een eindproduct waar we trots op zijn.

Onze historie
  1. Home
  2. |
  3. Werkwijze

 

Stap 1. Advies en planning

 

Samen met jou kijken we naar het project en geven we advies op basis van onze jarenlange ervaring. Voor het adviesgesprek ben je van harte welkom in ons pand in Harderwijk. Deze afspraak duurt gemiddeld 1 tot 2 uur en is geheel vrijblijvend.

Voor een volledig beeld is het handig om een plattegrond en foto mee te nemen van de huidige situatie. We maken een analyse en inventariseren jouw wensen. Daarnaast is er in onze showroom volop ruimte voor het opdoen van inspiratie. Je kan door de verschillende demo-opstellingen heen lopen. 

Daarnaast maken we samen een planning. En maken we alvast een afspraak voor het kijk- en inmeetmoment op locatie.  Na het gesprek ontvang je een offerte waarin de kosten zijn gespecificeerd.

Stap 2. Uitvoer

 

Nadat er akkoord is gegaan met de offerte kan er worden gestart met de verbouwing van jouw huis of bedrijfsruimte. De beslismomenten worden nauwlettend in de gaten gehouden. Het is nog mogelijk om zaken te wijzigen indien je dat wenst. Als hierdoor de prijs en/of de planning verandert, hoor je dit natuurlijk tijdig. Hierdoor blijven wij werken volgens de planning en binnen jouw budget.

Dagelijkse afstemming en terugkoppeling zorgen voor een fijne samenwerking en tot een prachtig resultaat zoals afgesproken. 

Stap 3. Oplevering

 

Champagne! 

Eindelijk is het zover. De oplevering op de vastgestelde datum. Tijdens de oplevering lopen we samen langs de verbouwing. Is alles akkoord? Dan tekenen we de opdracht af, mochten er onverhoopt nog wat puntjes zijn, dan pakken we die natuurlijk direct op.

‘Door installatie bedrijf Van Os een badkamer laten renoveren. Hiervoor hadden we een planning afgesproken en deze is netjes na gekomen. Het personeel wat over de vloer komt is hartstikke netjes en doet heel kundig hun werk. Als je vragen hebt dan worden deze netjes beantwoord. Het resultaat wat geleverd is daar ben nog meer over te spreken dan verwacht. Er word goed mee gedacht in mogelijkheden in plaats van dat iets niet mogelijk is.’

S. Hoksberg | 18-03-2020

‘Wij zijn door van den Os geholpen van A tot Z. Hulp bij aanvraag bouwvergunning tot en met complete aanbouw met nokverhoging. Hier zeer tevreden klanten!’

P. Doorn | 23-01-2020

Adviesgesprek of offerte?

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Als je de exacte wensen nog niet goed kunt omschrijven, dan is dat geen enkel probleem. Graag maken we een afspraak om jouw wensen in kaart te brengen, voordat we een offerte voor je opstellen.