Storing? Bel direct 0341-431626

Installatietechniek 

Wij zijn een totaalinstallateur op het gebied van installatietechniek van elektra, verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en meer. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bekijk hieronder ons zeer brede pakket aan diensten.

  1. Home
  2. |
  3. Installatietechniek

 

Onze installatietechniek diensten

 

Centrale verwarming

Ben je op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Laat je dan goed adviseren. Onze installateurs zorgen altijd voor een vakkundige en goedwerkende installatie. Ook voor het onderhoud aan je cv-ketel ben je bij ons aan het juiste adres. 

Vloerverwarming

Vloerverwarming in je woning, bedrijfspand of kantoor aanleggen? Wij doen de aanleg en volledige installatie van vloerverwarming. Ook verzorgen we periodiek onderhoud, voeren we reparaties uit en verhelpen we lekkages of storingen. Wil je weten wat de kosten zijn van het installeren van vloerverwarming? Maak dan gebruik van de rekenhulp ‘vloerverwarming’ en ontvang direct een offerte. 

Duurzame installaties

We zijn ook gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen. We leveren meer dan alleen een warmtepomp. We ontwerpen een volledige duurzame installatie. Wil je een 0 op de meter woning? Wil je van het gas af? De uitvoering van de installatie is afhankelijk van jouw wensen.

Sanitair

Droom je van een luxe whirlpool of wil je juist een strakke douchecabine, wij realiseren je droombadkamer tot in de puntjes. Onze installateurs zorgen voor een vakkundige installatie en afwerking van jouw sanitair, ventilatie, handdoekradiator en leidingen. 

Water, gas en riolering

We hebben veel ervaring met de aanleg en onderhoud van verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering. Weet je niet wat voor jouw de beste oplossing is? Wij helpen graag en geven advies over de mogelijkheden en kosten.

 

Klimaatbeheersing, ventilatie & airco

Tegenwoordig is airco niet meer weg te denken en maken steeds meer bedrijven en particulieren gebruik van de voordelen van airconditioning. Vroeger kon een airconditioningsysteem alleen koelen. Tegenwoordig is dit anders. Daarbij is luchtventilatie de laatste tijd steeds belangrijker. Wij hebben expertise op: koeling, verwarming, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

Elektra & verlichting

Wij realiseren complete elektrotechnische installaties. Schakel voor het trekken van bedrading, het installeren van een nieuwe meterkast en het aanleggen van verlichting en schakelmateriaal altijd een ervaren elektricien in. Op het gebied van elektra gaat veiligheid immers voor alles. Uiteraard verzorgen wij ook de uitbreidingen, aanpassingen en service- en werkzaamheden aan de elektrotechnische installatie. 

Brandpreventie & Alarm

Een brandmeldinstallatie heeft als doel om een beginnende brand te kunnen signaleren, zodat iedereen zich in veiligheid kan brengen en eventuele brandschade mogelijk beperkt blijft. Wij verzorgen een complete risicoanalyse van de woning waarbij zeer aandachtig wordt gekeken naar verbeteringen op het gebied van brandpreventie. Wij geven ook advies op het gebied van inbraakpreventie. Voor jouw veiligheid, die van anderen en die van je eigendommen.

Adviesgesprek of offerte?

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Als je de exacte wensen nog niet goed kunt omschrijven, dan is dat geen enkel probleem. Graag maken we een afspraak om jouw wensen in kaart te brengen, voordat we een offerte voor je opstellen.