Storing? Bel direct 0341-431626

Ons verhaal

 

Bouwbedrijf van den Os is een begrip in Harderwijk en de omgeving. Eigenaar Martijn den van Os realiseert al 20 jaar projecten in de installatie en afbouwtechniek van klein tot groot.

Onze historie
  1. Home
  2. |
  3. Wie zijn wij

 

Onze onderneming

 

De onderneming die hij zelf heeft opgezet is uitgegroeid tot een vakkundig bedrijf met 10 werknemers. Ons team gaat dagelijks op pad om de bouwwensen op professionele wijze te realiseren. Vakmanschap, hoogwaardige materialen en gereedschap zijn het uitgangspunt bij iedere verbouwing. We bieden verschillende diensten onder één dak, daardoor kunnen we jou als klant maximaal ontzorgen. We werken met korte lijnen, waardoor wij altijd in overleg samen bouwen aan een eindproduct waar we trots op zijn.

 

Onze werkwijze

Het moet een feest zijn om je huis of bedrijfsruimte te verbouwen. Voor iedere klus van groot tot klein. Daarom begeleiden we je persoonlijk tijdens het gehele bouwtraject en ontzorgen we jou als klant volledig.

Ontmoet het team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak. Iedereen van ons heeft zijn of haar eigen expertise en vakgebied. 

Vacatures 

Kom je ons team versterken? Wij zijn regelmatig op zoek naar vakmensen. 

Adviesgesprek of offerte?

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Als je de exacte wensen nog niet goed kunt omschrijven, dan is dat geen enkel probleem. Graag maken we een afspraak om jouw wensen in kaart te brengen, voordat we een offerte voor je opstellen.