Storing? Bel direct 0341-431626

Onze werkzaamheden

 

Wij zijn een totaalinstallateur van afbouw en installatietechniek, daarnaast leveren wij kwaliteitstegels en sanitair. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bekijk hieronder ons zeer brede pakket aan diensten.

  1. Home
  2. |
  3. Wat doen wij

 

 

 

 

Afbouw

De afbouw is het onderdeel dat zeker bij verbouwingen het meest in het oog springt. Tijdens de afbouwfase wordt het pand afgewerkt en kan onder andere het tegelwerk, schilderwerk en stucwerk worden aangebracht. Bekijk ons zeer brede pakket aan diensten.  

Installatietechniek

Wij zijn een totaalinstallateur van elektra, verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en meer. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bekijk hieronder ons zeer brede pakket aan diensten. 

Tegelgroep

In ons pand in Harderwijk hebben we een groot assortiment met diverse wand- en vloertegels van verschillende merken en voor verschillende toepassingen. Kom voor inspiratie langs in Harderwijk.

Adviesgesprek of offerte?

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Als je de exacte wensen nog niet goed kunt omschrijven, dan is dat geen enkel probleem. Graag maken we een afspraak om jouw wensen in kaart te brengen, voordat we een offerte voor je opstellen.