ONZE DIENSTEN

Wij staan voor u klaar

Centrale Verwarming

Het aanleggen, repareren en onderhouden van

verwarmingsinstallaties behoort tot onze belangrijkste werkzaamheden. Wij hebben altijd een oplossing.

Gas, Water & Afvoer

Voor aanleg, onderhoud en reparatie aan uw installaties voor water en gas kunt u bij ons terecht. Graag geven wij u advies over de meest efficiënte implementatie van uw leidingen.

Sanitair

Wij adviseren u graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw toilet of badkamer. Op het gebied van Sanitair zijn de mogelijkheden eindeloos.

Elektra

U kunt bij ons terecht voor moderne elektrotechnische installaties. Wij ontwikkelen, bouwen en implementeren deze in woningen, bedrijven, tuinbouw en industrie. Van advies tot en met onderhoud.

Verlichting

Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van verlichting. Wij stellen met u een lichtplan op, de keuze van verlichting en bijbehorende lichtbronnen (LED) en de installatie.

Ventilatie & Airco

Afhankelijk van uw wensen creëren wij een totaaloplossing op het gebied van airconditioning, ventilatie en

luchtbehandeling. Ons doel is om een systeem op maat te leveren.

Stuc,Tegel&Schilderwerk

Doordat we zowel stucwerk, tegelwerk en schilderwerk aanbieden verzorgen wij de gehele afbouw van uw project. Het voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft.

Dakbedekking

Op het gebied van daken

verzorgen wij onderhoud, herstel en vervanging van diverse dakbedekkingen.

Zink & Loodwerk

Wij wij gespecialiseerd in

alle voorkomende lood,- zink,- en koperwerken zoals; daken, goten, afvoeren,

balkons, dakkapellen, enz.


Een aantal van onze projecten

Van den Os Afbouw & Installatietechniek

Zoals u kunt zien kunnen wij u van dienst zijn met vrijwel alle werkzaamheden van klein tot grootbouw.Nog steeds niet overtuigd? Kijk dan op de pagina met een aantal van onze projecten.

van den Os zaak

Door installatie bedrijf Van Os een badkamer laten renoveren. Hiervoor hadden we een planning afgesproken en deze is netjes na gekomen. Het personeel wat over de vloer komt is hartstikke netjes en doet heel kundig hun werk. Als je vragen hebt dan worden deze netjes beantwoord. Het resultaat wat geleverd is daar ben nog meer over te spreken dan verwacht. Er word goed mee gedacht in mogelijkheden in plaats van dat iets niet mogelijk is.

Sem Hoksberg

nl_NLDutch
nl_NLDutch